Hoppa till sidans innehåll

O-Ringen information

2018-07-05 21:00
Snart dags för O-ringen i Örnsköldsvik. Här kommer lite praktisk info till våra deltagare.
  • Uppdaterad: 2018-07-13 19:18

Vi har i år hela 96 anmälda deltagare till OL- och MTBO-tävlingarna i Ö-vik. Betydligt färre än vanligt kommer att på bo på centralortens camping, som dessutom inte finns på samma sätt som vanligt i år. Det innebär att det blir svårare att träffas efter tävlingarna för att umgås och fira eventuella etappsegrare. Men vi kommer så klart att lösa detta på något sätt.

Mejla gärna adressen för ert boende till Jesper eller Göran så sprider vi denna info till alla.

Information om var vi samlas för långbord, firande och kartanalys kommer att spridas via klubbens Facebook-sida. Det kommer även att skapas en FB-grupp där man enkelt kan posta meddelanden till varandra för att synka spontana aktiviteter. Där kommer även samlingsplatser på arenorna att visas. (Om inte annat skrivs gäller klubbens uråldriga princip att klubbvimpeln sätts upp till höger om upploppet i löpriktningen.)

Det finns ett antal extraplatser på Svedjeholmens camping (utan el) tillsammans med övriga klubbmedlemmar. Kontakta Jesper eller Göran He om du vill campa där och inte har bokat någon plats. Troligen kommer vi att ha knytis med långbord minst en kväll på campingen. Var vi ska inleda 6:e etappen (avslutningsfesten) får vi återkomma till. Beror på vädret och vilka faciliteter ni klubbmedlemmar kan ordna i Ö-vik.

Mer info kommer senare. Träna flitig till dess!

Klubbens O-Ringenambassadörer Jesper och Göran

Skribent: Jesper Lagerberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info