Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen önskar alla södertörnare en härlig midsommar och en fin sommar

2018-06-20 10:10
Många av oss åker till O-ringen eller andra sommartävlingar och vi hoppas att vi alla kommer få positiva upplevelser efter startpunkten. Orientering är ju så fantastiskt kul även om man missar och får leta ibland. Våren har som vanligt varit intensiv
  • Uppdaterad: 2018-06-20 10:10

Vi har arrangerat tävlingar, tävlat och tränat själva, hjäpt till i klubbarbetet med allt som behövs för att få en bra och fungerande förening. Stort TACK till alla. Det är ju tillsammans vi gör en bra klubb ännu bättre.

På senaste styrelsemötet diskuterades bl.a. detta:

Nytt klubbhus 
Som läget ser ut nu verkar det inte finnas något alternativ att flytta till från Farstanäset. Vi räknar med att bli kvar med vår verksamhet där tillsvidare. 

Vi kommer att tillsätta en grupp som utformar ett förslag på renovering eller ny/utbyggnad av vår stuga.

Vi avvaktar svar från Stockholms Stads idrottsförvaltning om de kommer att bygga en anläggning i Ågesta för uthyrning innan vi stänger Ågestaalternativet helt. 

Intern info
OneDrive kommer att ersätta DropBox som arkiv.

Arrangemang 
Inför arrangemangen nästa år behöver vi organisera rekrytering av funktionärer så att arbetskrafterna utnyttjas rätt och att alla i god tid får information om arbetstider och uppgifter, samt att medlemmar känner att de hinner med det vi förväntar oss.

Vi kommer genomföra Stockholm Trail och Farsta Fun Run även 2019. Plus förstås även orienteringarna Stockholm City Cup och Natt-DM.

Ekonomi
Vi har i år budgeterat ett underskott på 57 tkr och prognosen visar nu att underskottet blir större, men vi ser ingen anledning till oro för det. Viktigt att veta är att de kostnader som budgeterats för ett visst ändamål, men inte använts till detta, inte kan användas av kommittéerna till andra aktiviteter utan att styrelsen tillfrågas först.

Värdegrund och gemenskap- en klubb för alla
För oss är det viktigt att alla medlemmar känner att de kan träna och tävla på sin nivå i klubben. Styrelsen kommer ta in extern kompetens (mentor) för att få hjälp med att skapa en gemensam värdegrund, som i sin tur ska leda till att alla medlemmar känner sig hemma. Senast 15 september ska vi ha en intern konferens i styrelsen tillsammans med mentorn. Fortsättning sker på klubbkonferensen i november.

Styrelsen önskar alla en TREVLIG SOMMAR
gm Helena och Olle

Skribent: Helena Berglind

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info