Hoppa till sidans innehåll

Vad diskuteras i styrelsen?

2018-05-29 09:08
Det är många nya medlemmar i klubbens styrelse och hittills har tre styrelsemöten genomförts. Styrelsen har fokus på 6 områden:
 • Uppdaterad: 2018-05-29 09:59

 1. Klubbstugan
 2.  Klubbens värdegrund
 3. Boendet på Näset
 4. Intern kommunikation
 5.  Kontakt ungdom-senior. Ledare och organisation.
 6. Rekrytering

På senaste styrelsemötet diskuterades bl.a. detta:

 • Status nytt klubbhus. Roddklubben har hoppat av ett ev. samarbete i Ågesta. Detta kan göra att vi befinner oss ännu längre ifrån en gemensam byggnad där. På nästa möte kommer styrelsen att diskutera  hur vi ska jobba vidare på planen för fortsatt hemvist på Farstanäset.

 • Klubbens värdegrund. Plan för fortsatt arbete med denna. Vi ska snarast sätta datum för uppföljning av höstens klubbkonferens, och fortsätta diskussioner kring bredd- och/eller  elitsatsning och därmed få en uppfattning om vilken inriktning våra medlemmar  tycker vi ska ta.

 • Boende på Farstanäset. Analys och utvärdering av våren inför klubbmöte i maj. Boendet har inte fungerat tillfredsställande trots att värdarna varit där ofta. Städningen har varit största problemet. Styrelsen föreslår begränsning av uthyrningen så länge rådande  förutsättningar gäller. Kan omprövas om vi får ansvarig för utlandskontakter eller fler som vill vara värdar.

 • Utdrag från polisens belastningsregister (för arbete med barn) kommer att inhämtas från våra ungdomsledare.  Vi tog beslut om hanteringen av dessa. Beslutet ska förankras hos alla ledare.  Intyg ska ha visats upp senast sista september.

 • Hur påverkar GDPR OKS arbete? Plan för vidare arbete med detta skapades.
Skribent: Helena Berglind
 1. Superbra med sån här info på hemsidan!

  (Karin Setterqvist 2018-05-29 kl 21:08) Anmäl

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info