Hoppa till sidans innehåll

Anmäl er till SM-resorna i höst

09 JUL 2019 17:51
Nu är det dags att anmäla sig till klubbresorna till SM långdistans 14-15 september och SM medeldistans och stafett 20-22 september.
  • Uppdaterad: 09 JUL 2019 17:51

Båda SM-helgerna går i Hälsingland i närheten av Söderhamn. OK Södertörn har bokat rum på Scandic i Bollnäs fredag-söndag båda helgerna.

Klubben subventionerar alla SM-deltagare, som endast betalar 500 kr per helg. Observera att du måste vara rankad för att få springa SM lång och medel. För stafetten finns inget rankingkrav.

Till SM långdistans åker vi fredag eftermiddag/kväll den 13 september för att vara på plats till kvalet lördag morgon. Anmäl dig till resan i klubbeventor senast 29 augusti. Glöm inte att också anmäla dig till själva tävlingen. Frågor om resan kan ställas till Sara Thörn.

Till SM medeldistans och stafett går resan tidigt fredag morgon den 20 september för att hinna till medeldistanskvalet på fredagen. Anmäl dig till resan i klubbeventor senast 29 augusti. Glöm inte att också anmäla dig till tävlingen. Vill du inte delta i både medeldistans och stafett, skriv det i kommentaren. Frågor om resan kan ställas till Erik Möller. 

Vi ser gärna fler medföljande fans/föräldrar/ledare under båda helgerna. Det finns publiktävlingar att springa. Anmäl er till resan på samma sätt som SM-deltagarna.

Skribent: Sara Thörn
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info