Hoppa till sidans innehåll

Sparringträningar inom elitmiljö stockholm

08 NOV 2019 11:10
I vinter kommer fler träningar att arrangeras inom Elitmiljö Stockholm-Södertälje, främst genom sparringträningar där alla är välkomna. Mycket nyheter och möjligheter för er som vill ha kvalitativ träning och utvecklas som orienterare.
  • Uppdaterad: 08 NOV 2019 11:10

Om Elitmiljö Stockholm-Södertälje

Elitmiljö Stockholm-Södertälje finns till för att utveckla Stockholmsregionens orienterare och i vinter kommer samarbetet mellan klubbarna att fördjupas. Främst kommer det här att ske genom sparringträningar, ofta träningar med masstart. Grunden är att träningarna ska planeras för att utveckla elitsatsande löpare, men är i de allra flesta fall öppna för alla.

Läs mer på  Elitmiljö Stockholm-Södertäljes hemsida med bland annat kalender för aktiviteter inkluderade inom projektet. Elitmiljöns Facebookgrupp kommer att fundera som puff med länk till de aktiviteter som läggs ut. 

Mila by night

En av grunderna i Elitmiljö Stockholm-Södertäljes vinterutbud är Mila Stockholm by Night, som sparkar på onsdag 13/11. Där vill vi som förra vintern se många OK Södertörns löpare! Anmälan onsdag 6/11 via Eventor.

Planerade träningar

Några aktuella träningar framöver (finns även i kalendern här på hemsidan):

  • Söndag 17/11:Öppen landslagsträning, stafetträning, Brosjön (Tumba) - Landslaget har landslagssamling i Södertälje och bjuder in till stafetträning i Brosjön i Tumba. De bjuder in andra elitlöpare, men vår rekommendation är att våga se begreppet elitlöpare ganska brett!

  • Söndag 8/12:Stafetträning, OK Ravinen - OK Ravinen bjuder in löpare från andra klubbar till sin stafetträning! Det finns även möjlighet att hänga på deras övriga träningar under deras träningssamling, bl.a. en natträning på fredag kväll 6/12.

  • Under jullovet kommer det via Elitmiljö Stockholm-Södertälje finnas ett antal banor som är möjliga att springa när det passar. 

  •  15-16 träffar + Elitmiljö Efter årsskiftet kommer 15-16-träffarna för distriktets 15-16 åringar att dra igång, men nytt för i år är att man kommer samköra dem med Elitmiljö Stockholm-Södertälje-träffar för att få ännu bättre sparring och sammanhållning för alla.

Övrigt (Utanför elitmiljö stockholm)

Fredag 6/12-Söndag 8/12: Uppsala Träningshelg - Träningshelg öppen för alla, delta på ett pass eller flera. Välarrangerat och alltid mycket folk och riktigt bra sparring! Dessutom relevant terräng för O-ringen 2020.

 

 

 

Skribent: Anders Hedberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info