Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen har haft möte

11 DEC 2018 13:16
Tisdagen den 4 december hade styrelsen sitt andra ordinarie protokollförda möte efter sommaren. Övriga möten under hösten har ägnats åt vårt målarbete och har skett under andra former. Här är ett axplock av vad vi pratade om:
  • Uppdaterad: 11 DEC 2018 13:16

Ekonomirapport.
Vårt befarade underskott mot budget fortsätter att minska. Palle rapporterar en förväntad avvikelse med ca -98 kkr, vilket är 26 kkr mer än budgeterad avvikelse -72 kkr

Nytt klubbhus
Nuvarande plan är att lämna in bygglovsansökan för att bygga in klubbhusets veranda, och därmed utöka storstugan och få fler matplatser. 

 Värdegrund och gemenskap- en klubb för alla
Höstens arbete med att plocka fram förslag till övergripande mål kommer att avslutas på årsmötet.

 Kommunikation & intern info
Vi har haft en utbildning om hur man lägger ut info på klubbens hemsida. Anders Hedberg var ansvarig, och 10 klubbmedlemmar deltog.

Sara tar fram en lista med de personer som nu har kompetens och tilldelats behörigheter till våra infokanaler. Dessa personer ska kunna utgöra en resurs för våra kommittéer, så att de snabbt kan få ut info utan problem.

 Rekrytering
Vid flera sammankomster har klubbens ledare/tränare uttryckt önskan om att vi ska begränsa antalet tillfällen då vi välkomnar nya medlemmar. Man känner sig splittrad om man ska instruera nybörjare samtidigt som man tränar sin ordinarie grupp. Det bör vara bättre att ta emot nybörjare (barn, ungdomar och vuxna) vid speciella, planerade tillfällen då det också finns ledare som är dedikerade att ta hand om just dem.

 Kommittéer
Olle berättade om ett gemensamt planeringsmöte förra lördagen då man diskuterade möjligheten att skapa bättre samsyn och helhetsgrepp genom att skapa en tränings- och tävlingskommitté. (TT)

 Kartor
Nya Farstakartan är nu färdig och vi har uppgraderat Hökarängskartan.

 Årsmöte
Årsmötet är planerat till måndagen den 11/2 2019.

Senast 21/1 ska alla handlingar inför årsmötet finnas tillgängliga på hemsidan. Medlemmar som vill lämna in motioner till årsmötet ska göra det senast 14/1.

12/1 har vi verksamhets- och budgetmöte inför 2019 för styrelsen och kommittéansvariga på Farstanäset.

 Övriga frågor:
GDPR - Palle fortsätter arbeta med plan för hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR.

POLICYS - styrelsen kommer att gå igenom och uppdatera de olika policys för klubbens aktiviteter som finns påhemsidan under våren 2019.

Skribent: Olle Blomgren
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info