Hoppa till sidans innehåll

Vika skidläger 2019 med PM

28 DEC 2018 17:08
Välkomna till OK Södertörns skidläger 2-6 januari 2019. Platsen är Vika bygdegård ca 5 km söder om Mora.
  • Uppdaterad: 28 DEC 2018 17:08

 PM

Nu finns det ett PM med uppdaterad information (PM).

Om lägret

Ett årligt återkommande läger där vi brukar åka skidor hela dagarna. I grupp eller individuellt. På längden och/eller utför. Bästa skidåkningen finns vid Orsa Grönklitt eller vid Mora skidstadion. På kvällarna finns tid och plats för bordtennis, sällskapsspel, TV, mm. Ta gärna med eget bordtennisrack eller något sällskapsspel.

Boende

Bygdegården är i två plan. Vi sover på campingsängar eller lösa madrasser i samlingssalen och i ungdomslokalen (se planlösning på Bygdegårdens hemsida Vika Bygdegårds hemsida). Filtar och kuddar finns. Ta med egna lakan.

Mat

Vi brukar dela in oss i 3 matlag så att alla hjälper till i köket en dag. 2 januari, ankomstdagen, finns julgröt och smörgåsar för de som är sugna, efter kl 16 ungefär. Övriga dagar serveras frukost, lunchpaket, middag och kvällsfika. Ta med egen termos och lunchlåda.

Kostnad

Kostnaden ligger på ca 1.000 – 1.200 kr (faktureras) per vuxen för logi & mat. Ungdomar till reducerat pris. Resa till och från Vika betalas av var en. (Liftkort & längdspårkort ingår inte i priset.)

Anmälan

Anmälan i Eventor klubbaktiviteter senast söndag 23:e december. Det finns ett max antal platser på 40 personer så "först till kvarn" gäller.

Frågor? Kontakta Anders Jakobsson (073-907 16 38)

 

 

 

 

Skribent: Anders Jakobsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info