Hoppa till sidans innehåll

Styrelsemötet 14 april 2020

03 JUN 2020 09:31
  • Uppdaterad: 03 JUN 2020 09:31

Palle redogjorde för hur den rådande pandemin påverkar OKS budget. Både intäkter och utgifter krymper i och med en inställd vårsäsong. Palle har gjort en ny försiktig prognos som stannar på ca 60 000 i överskott.

Senast 31/5 ska vi ha lämnat svar på om vill vara med och jobba för O-ringen 2025 i Stockholm. I första hand ska vi meddela om vi vill vara med i det initiala föreningsråd som tills vidare jobbar med arrangemanget.

Den text som publicerats på hemsida och FB angående OKS åtgärder till följd av Coronaviruset gäller tillsvidare. Vi följer händelseutvecklingen väldigt tätt, och ändrar om riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten ändras.

Vi siktar på att få igång en nybörjarkurs i höst under ledning av Annica H, som får bygga upp ett ledarteam runt sig. Kursen bör även i fortsättningen hållas på torsdagar för att få in deltagarna på rätt träningsdag från början, och få in dem i träningsgemenskapen.

Palle har gjort en ny kalkyl för kostnader i samband med att vi bygger ut damernas omklädningsrum, som stannar på ca 1 miljon kronor, detta inkluderar projekteringskostnader. Göran har ställt frågan till idrottsförvaltningen och RF/SISU om vi kan förvänta oss bidrag på denna summa eller del av den. 

Skribent: Helena Berglind

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info