Hoppa till sidans innehåll

Orienteringskurs - Prova på


Vi erbjuder grupper för barn, ungdom och vuxna. Alla från 6 år och uppåt är välkomna. Vi arrangerar orienteringskurser  på våren med start i april. Du är även alltid välkommen att komma att prova att träna  med någon av våra grupper.

Våra grupper

Enklaste sättet att prova på är att komma till vår Torsdagsträning på Farstanäset  (Vägbeskriving), samlign klockan 18:00

Barn 6-8 år

Bygger konceptet på skogsäventyret med inslag av en hel del lekar i skogen. För att få ut mest på kursen och ge barnen en härlig upplevelse så behöver du som förälder eller någon annan vuxen följa med om barnen inte kan läsa själva.

Barn 9-12 år

Orienteringsutbildning med indelning i ålder och färdighetsnivåer.Vi blandar teori med praktik roliga övningar och lekar.

Tonåringar och vuxna (motionär och elit)

Teori varvas med praktisk orienteringsträning med målet att springa egna banor så fort som möjligt. Individuell anpassning görs, ungodomar integreras med ordinarie ungdomsgrupp.  Vi hälsar särskilt  föräldrar som vill lära sig mer om orientering välkomna att prova på.


Kontakt

Våren 2017 så startar orienteringskursen den 20 april frågor och  anmäl till  This is a mailto link .

Unga vuxna, juniorer och seniorer, vuxna nybörjare och  motionäre

  • Göran Hellgren, This is a mailto link, 070-2068850

Barn och ungdomar

  • Olle SandenThis is a mailto link  070-6171395

Utrustning

Vi håller till  utomhus och då är kläder för utomhusträning lämpligt. Bra också om du har skor som är lätta att springa i på stigar och i skogen. Kläder med funktionsmaterial är ofta bra eftersom det inte gör så mycket om det blir fuktigt.

 

 

Uppdaterad: 09 AUG 2018 10:27 Skribent: Anders Hedberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info