Hoppa till sidans innehåll
Foto: Martin Sigrand

Onedrive

Vi har som klubb tillgång till Microsoft Onedrive för föreningar. Där har bland annat vi i TT alla våra dokument, träningar, kartor mm. Alla medlemmar kan LÄTT komma åt OneDrive!

För att komma åt vår Onedrive klicka bara på denna länk. Användarnamnet är This is a mailto link men om ni inte kommer ihåg det lösenord som skickades ut en gång för länge sedan så klickar ni bara någonstans där det står glömt lösenord eller något liknande. Då får ni ett mejl till den mejladress som du har registrerad hos klubben(i eventor) och ni kan återställa lösenordet.

Om man loggar in från en jobbdator så kan en del användare få problem att dessa inte medger flera inlogg till microsoft konton men för mig och många andra fungerar det utmärkt men jag måste logga ut och in igen när jag byter mellan jobb och OKS.

Android appen OneDrive fungerar däremot utmärkt att vara inloggad i flera OneDrive samtidigt. Finns naturligtvis för iPhone också.

I Onedrive kan man på samma sätt som i tex Google drive editera i samma dokument samtidigt.  

En annan stor fördel är att man dessutom får en stor, 1TB, personlig molnlagring tillsammans med vårt föreningskonto att använda till vad man vill.

Uppdaterad: 31 JUL 2020 11:32 Skribent: Anders Hedberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info