Hoppa till sidans innehåll

Köpa och sälja Ullmax


Ullmax har bra produkter till bra priser samtidigt som det kan bli en viktig inkomstkälla för föreningen. 30% går oavkortat till klubben.

Sälja Ullmax

Ullmax höst-vinter-försäljning drar igång i början av september och vi vill gärna att vår försäljningsväska ska cirkulera bland medlemmarna som då hjälper till och sälja till vänner/bekanta/kollegor. Produktkataloger finns på Farstanäset. Hämta gärna en och ta med till jobbet.

Vi har som ambition att skicka in en beställning i månaden.

Ni som har önskemål om någon speciell försäljningsvecka då ni vill ha väskan, hör av er till Annica Hedberg som håller på att sätta ihop ett schema för hur väskan skall snurra runt framöver! Tydliga regler finns för hur beställning, betalning och administration fungerar.

 

Köpa/beställa Ullmax

Se i Ullmax webshop och maila till Annica Hedberg.  Du kan också lägga upp dig själv som säljare och själv registrera din order. Logga in med din e-post allternativt registrera dig som säljare för förening OK Södertörn, när du registrerat din/dina ordrar (lägg upp en per person) så väljer man att skicka iväg dem till Ullmax-ansvarig.

Instruktion för säljare

 

Webshop

Vi ser helst att man beställer via klubben, då förtjänsten där är större än vid web-handeln. men självklart kan man handla via webben, bättre det än ingen handel alls. Vill du handla via webben klicka på banner nedan.

  

Kontakt

Annica når ni enklast på mail, This is a mailto link  eller på telefon, 070-25 124 98

Uppdaterad: 02 JAN 2019 15:06 Skribent: Annica Hedberg

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info