Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgifter


Medlemsavgifter för verksamhetsåret 2018

 

Aktiv till och med 64 år   500 kr

Aktiv 65 år eller äldre     300 kr

Familj                             1200 kr

Stödjande                        200 kr

 

Information om hur du gör en  medlemsansökan

Definition

Aktiv är medlem som representerar OK Södertörn i tävlingssammanhang. Får nyttja subventionerad verksamhet. Aktiv medlem som under verksamhetsåret fyller minst 65 år eller är sjukpensionär har nedsatt avgift.

Familjeavgift är en kollektiv maximal avgift oavsett antal medlemmar från samma familj och bosatta på samma adress. Familjemedlem som på grund av studier är tillfälligt bosatt på annan adress får inkluderas i familjeavgiften.

Stödjande är medlem som ej representerar OK Södertörn i tävlingssammanhang och därför ej heller kan utnyttja möjligheten att erhålla subventionerade anmälningsavgifter. Stödjande medlem får delta i KM på samma premisser som Aktiv

Kommentarer

Den lägre avgiften för pensionärer motiveras av att gruppen statistiskt sett har en annan ekonomisk situation än förvärvsarbetande och många äldre medlemmar gör betydande ideella insatser för OK Södertörn.

Stödjande medlemmar har också en lägre avgift då de ej kan nyttja de förmåner som en fullt betalande medlem åtnjuter. Detta medlemskap är särskilt lämpat för den som flyttar till annan klubb men vill bibehålla kontakten med OK Södertörn. Även föräldrar, far/morföräldrar, söndagsfikabesökare med flera kan vara målgrupper för det stödjande medlemskapet.

StOF-Nytt 60 kr

Subventionerad prenumeration på Stockholms Orienteringsförbunds tidning StOF-Nytt och som distribueras direkt till prenumerant 3-4 gånger årligen (ordinarie avgift cirka 120 kr).

Max en subventionerad prenumeration per medlemsadress. Stödjande medlem kan ej nyttja subventionen.

OK Södertörns träningspaket

Träningspaket som är utformat för att arbetsgivare skattefritt ska kunna erbjuda sina anställda detta som motionsförmån. Mera information finns här:

Träningspaket

Uppdaterad: 17 APR 2018 17:51 Skribent: Paul Noren

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info