Hoppa till sidans innehåll

Grupp 9-12 år


Gruppen för de mellan 9 och 12 år. Här är de flesta på vit och gul nivå. Ledare för HD 9-12 är Olle Sandén, Johanna Raukola, Tomas Mattsson och Magnus Samuelsson. Vår uppgift är att hålla ihop gänget och att ansvara för träningar, tävlingar, läger och resor. Vi kommer även att ta hjälp av andra ledare samt föräldrar vid vissa tillfällen. Vår ambition är att hjälpa dig i utvecklingen som orienterare.

Träningar

Teamet träffas alltid för en kort samling innan träning. Därefter tränar vi efter personlig färdighet vilket kan innebära olika övningar för olika individer tillsammans med andra i klubben. Efter träningen strävar vi efter att ha en kort uppföljning.

Tävlingar

Vi rekommenderar tävlingar och stafetter och ansvarar för lagen till dessa i samråd med er. När vi tävlar finns det klasser för alla färdighetsnivåer och åldrar. Vi hjälper till när det är dags! (H/D10 och H/D12 är de ordinarie tävlingsklasserna, det finns också möjlighet att springa U2 där man får ha en uppföljare. Det finns även en kortklass H/D12 kort, vilket är ett bra insteg i tävlingsklass, då det är banor på en enklare färdighetsnivå.

Planering

På vår och höst tränar vi på torsdagar samt tävlar på helger och ibland veckodagar. På sommaren har vi sommarlov! Vi fortsätter på torsdagar även när det är vintertid men då är träningen mer inriktad på löpning, kondition och lite nattorientering. Under vinterhalvåret tränar vi även intervaller på tisdagar under perioden oktober-mars, ej under skollov. Vi skickar regelbundet ut schema på våra aktiviteter.
 
Kontakta gärna någon av våra ledare: 
Olle Sandén
070-6171395  This is a mailto link

Johanna Raukola
070-7678583  This is a mailto link

Tomas Mattsson
070-270 47 50  This is a mailto link

Magnus Samuelsson

Uppdaterad: 11 JAN 2020 14:11 Skribent: Max Wenzin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@oksodert...

Se all info

 

 


Sponsorhuset

Om sponsorshuset 


 


 Stockholm trail


Stockholm CIty Cup - Sprintorientering


OK Södertörn ingår i 25-manna föreningen.