Hoppa till sidans innehåll

22-23/1 Träningshelg på hemmaplan

10 JAN 2022 17:48
Tillsammans med Snättringe SK så arrangerar vi en träningshelg på hemmaplan som uppladdning inför säsongen 2022. Träningarna är öppna för alla klubbmedlemmar att delta på.
  • Uppdaterad: 10 JAN 2022 17:48

Med anledning av den ökade smittspridningen så kommer vi inte att erbjuda dusch, ombyte eller mat inomhus - all aktivtetet sker utomhus.

Lördag

Träningstävling "one man relay" vid Ågesta Värmekraftverk med gemensam start.  Två olika banlängder 7,0 och 5,0 km (Svart nivå). Träningen är  öppen för juniorer och seniorer från andra klubbar i Sthlm (utvecklingsmiljön), så vi hoppas på bra sparring.

Vill du inte delta i den gemensamma starten så finns även möjlighet att starta enskilt.

Anmälan i Eventor

Söndag

(Uppdaterat 2022-01-19)

Långpass, hemlängtan från Handen, mål i Trångsund, samling vid Rudan eller Trångsunds station (pendeln). Parkering finns söder om stationen på vägen som går fram till Shurguard, men även på den lilla kroken som ligger mellan Shurguard och pendeltågsstationen, sväng höger vid kyrkan. Finns även en infartsparkering nordöst om stationen.

Pendel: 9:51 Farsta strand eller 9:53 Trångsund (Handen 10:03). Martin Sigrand kommer ta med sig överdrag tillbaka från Handen. Parkeringshuset t.v. ut från stationen i Södra ändan, vi träffas där.

Målgång kommer ske på Solviksstrand 10 i Trångsund där det ochså kommer finnas vätska och något att äta. Därifrån 500 m tillbaka till parkeringen. Man kan lämna en påse med torr tröja på Solviksstand innan man parkerar vid pendeln, finns begränsat med parkering på Solviksstrand men det går utmärkt att bli upphämtad där. Om någon vill lämna en påse med torr tröja så går det även bra att lämna den till Martin på förmiddagspasset på lördagen. 

Vätska och kalorier kommer finnas efter halva banan vid passage av Lissmavägen. Men ta även gärna med egna vätskebälten också speciellt för de som skall springa långt.

Banlängder: 8400-15000 m. Den kortaste går inte att korta av det är raka vägen hem, de övriga kan kortas i en massa olika varianter. Om det är några yngre ungdomar med som vill springa kortare så kontakta Martin Sigrand.

Karta 1:10000 två A3. Inga kontrollpunkter märkta i naturen.

Skribent: Anders Hedberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@oksodert...

Se all info

 

 


Sponsorhuset

Om sponsorshuset 


 


Hitta ut Farsta


 Stockholm trail


Stockholm CIty Cup - Sprintorientering


OK Södertörn ingår i 25-manna föreningen.