Hoppa till sidans innehåll

Klubbstugan nymålad inför höstens träning!

02 AUG 2021 10:12
Under sommaren har klubbstugan blivit målad. Hela storstugan och Rävlyan är klara. Om allt går som vi planerar har vi väggar och tak uppe på tillbyggnaden under aug/sep.
  • Uppdaterad: 02 AUG 2021 10:12

Efter det kan våra omklädningsrum och vår servering användas igen som tidigare. Det sista med en "Covid-Reservation".
Ingen servering den 12/8 eftersom träningen går från Ågesta då. Vi avvaktar ännu några dagar med besked om och i så fall hur det blir servering den 19 aug. När vi startar den 12 augusti är det alltså ingen servering. Annika Hillgren jobbar nu för fullt med att få ihop serveringspersonal och vi hoppas att så många som möjligt hjälper till när vi startar upp serveringen. Anmäl dig till Annika om du kan  - This is a mailto link .Besked om hur vi gör med serveringen under de återstående träningarna i augusti kommer nästa vecka. Obs! Fortfarande ombyte hemma tills andra besked kommer.

Klubbstugan målades med hjälp av feriearbetare (Meja, Joannae, Juni, Pontus, Alexander ,Hampus och Kaleab)  vecka 24-26. De fick lön via kommunen. Men  arbetsledningen sköttes av klubben. Flera medlemmar var med och målade också. Inte minst Tomas Möllers insatser har varit avgörande för att vi har klarat av det här under sommaren.

Skribent: Göran Hillgren
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@oksodert...

Se all info

 

 


Sponsorhuset

Om sponsorshuset 


 


Hitta ut Farsta


 Stockholm trail


Stockholm CIty Cup - Sprintorientering


OK Södertörn ingår i 25-manna föreningen.