Hoppa till sidans innehåll

Nu bygger vi!

11 DEC 2020 08:57
Med ett i princip helt enigt klubbmöte i ryggen har vi i styrelsen sänt in protokollet på morgonen till RF för att få vårt förbehåll godkänt. Vi får besked i eftermiddag. Vi ser inte några hinder för att godkännande. Så ...nu bygger vi!
  • Skapad: 11 DEC 2020 08:57

Det nya finasieringsupplägget innebär att vi garanterar att OK Södertörn bidrar med egna medel med 700 TSEK varav 200 TSEK utgör ett flexibelt utrymme som betalas med större andel eget arbete eller med egna medel senast 2023. Tillsammans med anläggningsstödet från RF Sisu Stockholm 400 TSEK når vi en sammantagen finasiering på 1 100 TSEK. Det täcker de planerade ombyggnadskostnaderna.

Nästa steg är att vi ska anmäla byggstart till Statsbyggandskontoret. Vi räknar med att komma igång i mars.

Alla som vill och kan hjälpa till i det kommande bygget är redan nu välkomna att höra av sig till undertecknad (skicka ett mail :-)). Det finns mycket vi kan göra med egen handkraft. Måla, isolera, städa, hjälpa till med handräckning och mycket mer.

Bidra med en egen insats du också för att få en känsla av att klubbstugan är "din" också. Genom det upplägg vi planerar har vi nu en jättefin möjlighet att i ordets bemärkelse "bygga något  tillsammans"som både bidarar till gemenskap och nya förutsättningar för vår fina verksamhet i OK Södertörn. 

Göran Hillgren, ordförande

Skribent: Göran Hillgren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@oksodert...

Se all info

 

 


Sponsorhuset

Om sponsorshuset 


 


Hitta ut Farsta


 Stockholm trail
21 September 2021


Stockholm CIty Cup - Sprintorientering


OK Södertörn ingår i 25-manna föreningen.