Hoppa till sidans innehåll

SportsCamp 2020 är igång!

03 AUG 2020 19:10
Nu är SportsCamp 2020 igång. Våra fyra ledare från OK Södertörn tog emot de första barnen under förmiddagen idag. Det är i år Sanna Hedberg, Lisa Larsson, Sara Möller och Ester Anderson. OK Södertörn har varit med 9 av de 10 åren!
  • Skapad: 03 AUG 2020 19:10

Det känns väldigt bra att vi åter kan vara med som en av de föreningar i Farsta som är med och arrangerar SportsCamp. Upplägget bygger på att Stockholm stad och OK Södertörn ordnar feriearbetsplatser för ungdomar som vill utveckla sitt ledarskap och bidra till att barn i 9- 12 års ålder får riktigt meningsfull sysselsättning i slutet på sommaren. Ledarna får ferielön av respektive Stockholm stad och Huddinge kommun. Barnen som är med väljer en huvudidrott, men provar också varje dag en annan idrott. Alla hinner inte prova allt, men det är säkert c a 150 barn som provar att orientera under sin SportsCampvecka.

Den här veckan är det ca 250 barn som är med i verksamheten totalt och nästa vecka 350. Gruppen som valt orienterings som förstahandsidrott är 4 den här veckan och 30 nästa.

Det sammanfaller perfekt med vår rekrytering som nu ligger annonserad på hemsidan. Hjälp gärna till att sprid att vi har kurser för de som vill börja.

Är du eller någon du vet intresserad av att jobba som ledare inom SportsCamp så ta kontakt med Göran Hillgren.

Skribent: Göran Hillgren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info