Hoppa till sidans innehåll

Tack för i år!

21 DEC 2020 16:23
Julfirandet lyser alltid upp i vintermörkret! Vad kan då vara mer på sin plats än en Julhälsning till alla i OK Södertörn den dag på året då mörkret är som längst. Jag hoppar medvetet över ordet vinter i "vinter"-mörkret och ......
  • Uppdaterad: 21 DEC 2020 16:23

Tänker längtansfullt på midvintersolen och snön på bilden som ligger meterdjup. Bilden är från Rännkölen i Älvdalen.

Med den här Julhälsning riktar vi i styrelsen ett stort tack till alla er som bidragit på olika sätt till klubbens verksamhet under året. I första hand ni som varit verksamma som ledare eller haft andra förtroendeuppdrag. Den ryggrad som ni utgör i föreningen skapar förutsättningar för alla oss andra att också bidra, i stort som i smått. Då tänker jag även på alla er som är passiva medlemmar. Genom ert medlemskap gör ni OK Södertörn till en starkare förening.

Efter ett tufft och ganska mörkt orienteringsår, med en huvudsak inställd verksamhet när det gäller tävlingsverksamheten och fortsatt tuffa träningsrestriktioner finns det några saker jag skulle vilja lyfta fram.

Vilken succé det blev med Kvarnsjötrippeln. Nästan 3 000 tävlande med ett Coronaanpassat arrangemang. Vi klarade av det för att ni alla i klubben ställer upp. Kanske har det här tävlingsupplägget kommit för att stanna oavsett pandemi eller inte.

Med anpassningar både till form och tidpunkt har klubben även hållit igång träningen. Naturligtvis inte på den nivå som vi brukar, men våra ledare och många andra har både med hjärta och hjärna skapat förutsättningar för många att träna, samtidigt som alla lojalt har varit med och tagit ansvar i en, inte bara för Sverige, oerhört tuff situation.

Våra yngre årgångar har tränat från klubbstugan och många andra i klubben genom banor som generöst har delats på hemsidor av andra och som vi sedan själva skrivit ut och sprungit. Kanske den här nya formen av veckans bana har kommit för att stanna också. Oavsett får vi hoppas att vaccinet fungerar så att vi kan komma in i de vanliga rutinerna igen under våren.

Kan heller inte låta bli att nämna att vi äntligen får spaden i jorden för utbyggnaden av Farstanäset. Idag var det premiär för första schaktningen. Det känns väldigt inspirerande att vi äntligen är igång. Som vi sa på klubbmötet så gör vi det här med en budgetversion och vi kommer klara av det om alla ställer upp och hjälper till.

Tack för 2020 - Nu ser vi fram mot 2021!

God Jul och Gott Nytt!

Styrelsen gm Göran

Skribent: Göran Hillgren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@oksodert...

Se all info

 

 


Sponsorhuset

Om sponsorshuset 


 


Hitta ut Farsta


 Stockholm trail
21 September 2021


Stockholm CIty Cup - Sprintorientering


OK Södertörn ingår i 25-manna föreningen.