Hoppa till sidans innehåll

Torsdagsträning utomhus i Coronatider

18 MAR 2020 21:31
Ok Södertörns planerade träningar och aktiviteter utomhus genomförs som planerat men det är ingen mat eller gemensamma samlingar efteråt.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 21:31

Ca 30 Södertörnare deltog utomhus på träningen igår torsdag 19/3 vid klubbstugan.

Styrelsen följer också kontinuerligt den information som uppdateras kring covid-19 viruset.  Inget nytt har tillkommit nationellt som ger oss anledning att ändra det vi gått ut med sedan i måndags. Andra nordiksa grannländer är mer restriktiva men vi föjer Folkhälsomyndighetens och SOFT:s riktlinjer och begränsingar  i nuläget. De riktlinjer som vi gick ut med för två dagar sedan gäller alltså fortfarande.

Träningar utomhus och utomhusaktiviteter genomförs alltså som planerat. Träningen genomförs därför som planerat imorgon, men det blir ingen mat eller gemensam samling och därmed inget klubbmöte efteråt.

Vi har sammanställt de synpunkter som kommit in när det gäller dambastun.  Alla är överens om att damernas utrymmen måste utökas. Vi (styrelsen) kommer lägga ut det alternativ som vi går vidare  på hemsidan med istället för att presentera det på klubbmötet. Med de omständigheter som råder riskerar vi att inte komma vidare med bygget alls annars. 

Frågan om O-ringen kommer vi också att informera om genom hemsidan. Planen var annars att ta ett klubbbeslut efter torsdagsträningen den 19/3.

Kom ihåg! Stanna hemma om du känner dig krasslig, undvik att besöka äldre personer om det inte är nödvändigt och var noga med att tvätta händerna ofta!

Skribent: Göran Hillgren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info