Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad information om hur vi gör i OK Södertörn angående Corona

03 NOV 2020 08:29
Med anledning av de riktlinjer som RF och SOFT gått ut med i samband med FHM;s nya rekommendationer och de lokala rekommendationer som gäller för Stockholm kommer OK Södertörn att bedriva begränsad verksamhet fram till den 19 november.
  • Uppdaterad: 03 NOV 2020 08:29

Våra torsdagsträningar och andra gemensamma träningar, som t ex tisdagarnas intervallträning, genomförs endast för ungdomar upp t o m 15 år till den 19 nov. Vi ställer också in all verksamhet i klubbstugan t o m den 19 nov. Byt om och duscha hemma. Åk inte med andra än du träffar hemma och följ i övrigt Myndigheternas rekommendationer. Tänk särskilt på att hålla avstånd och undvik trängsel. Var som tidigare  självklart noggrann med handhygienenen. 

Som  en konsekvens av detta är lägret i Västervik flyttat till våren. Det beslutet är taget tillsammans med U25 gruppen. Hur ersättningslägret utformas återkommer vi om.

Vi kommer att så långt det går försöka ordna träningar för övriga, men det bygger på att dessa genomförs självständigt. Vi kommer kontakta de som lägger träningar i klubben. Det kan handla om att kartor med banor eller liknande läggs ut på hemsidan, som du sedan springer själv på egen hand.  

Ny information om vilka begränsningar vi vidtar efter den 19 november kommer vi informera om på hemsidan. Tveksamt om det blir någon mer korv genom luckan i år :-(, men håll ögonen öppna på hemsidan efter inormation, hur vi går vidare och kanske efter någon bana som du kan springa själv.

Tveka inte att höra av dig till styrelsen om du har frågor eller funderingar.

För styrelsen Göran Hillgren

 

Relaterade artiklar:

 

Skribent: Göran Hillgren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@oksodert...

Se all info

 

 


Sponsorhuset

Om sponsorshuset 


 


Hitta ut Farsta


 Stockholm trail
21 September 2021


Stockholm CIty Cup - Sprintorientering


OK Södertörn ingår i 25-manna föreningen.