Hoppa till sidans innehåll

Utbyggnaden av Farstanäset - Nu går vi vidare med damernas omklädningsrum

23 MAR 2020 17:03
För att komma vidare i arbetet med utbyggnad av vår klubbstuga, utan att helt förlora det arbete som hittills är nedlagt, har styrelsen beslutat att lägga all kraft på ett första mindre steg än att det vi hade i den ursprungliga planeringen.
  • Uppdaterad: 23 MAR 2020 17:03

Skälen till avgränsningen är flera men vi har utgått från möjligheter inom befintligt bygglov, de ekonomiska resurser vi har tillgång till och möjligheter att ansöka om och därefter vägt in de synpunkter och alternativa förslag som Kalle Högberg har fått in på den ursprungliga byggplanen. 

Mot detta som bakgrund har styrelsen tagit beslut om att begränsa utbyggnaden till att endast gälla en utbyggnad av damernas omklädningsrum. Inga nya duschar eller ny bastu, som kraftigt fördyrar, ingår. 

Vi kan, i den omfattning det tillåts, med hänsyn till Corona situationen, bedriva verksamhet för både herrar och damer under byggnadstiden. 

Styrelsen hade planerat att presentera de reviderade utbyggnadsplanerna vid ett klubbmöte torsdagen den 19/3, där vi hade kunnat diskutera vårt ställningstagande. Det låter sig inte göras just nu. Det är vår uppfattning att huvuddelen av klubbens medlemmar står bakom en utbyggnad av damernas omklädningsrummet som blir så billig som möjligt, men ändå funktionell. Som vi bedömer det i styrelsen är det här nödvändigt.  

Vårt bygglov gäller i 5 år för övriga delar inom bygglovet. I vilken utsträckning vi kommer ha möjlighet att genomföra även dem eller reviderade planer är helt avhängigt vilket ekonomiskt stöd vi kan få. Där har vi inte fått några besked än.

Välkommen att höra av dig med synpunkter direkt till styrelsen - This is a mailto link

Skribent: Göran Hillgren
Epost: Adressen Gömd
  1. Super! Tack till alla som jobbar hårt för oss andra!

    (Iinger 2020-03-24 kl 22:53) Anmäl

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info