Hoppa till sidans innehåll

Styrelsemötet 4 maj 2020

03 JUN 2020 09:33
  • Uppdaterad: 03 JUN 2020 09:33

Inga stora ekonomiska förändringar sedan senaste mötet. Vi kommer dock att drabbas hårt på intäktssidan om vi inte kan genomföra SCC, Stockholm Trail och 25manna.

Göran erbjuder sig att tillsammans med Kalle Högberg ingå i föreningsrådet till O-ringen Stockholm 2025/2026. Ella meddelar Lasse Gerhardsson att vi kommer att delta i detta.

 

Björn delar med sig av en tanke att starta upp ett projekt ”Hitta ut” i vår regi i augusti, förbereda under vintern och sedan genomföra from maj kommande år.

Gällande rekrytering av nya ledare, är det här fortfarande den mest centrala frågan, framför allt till 9-12gruppen. Olle och Björn sätter ihop ett team som jobbar specifikt med ledarrekrytering.

Förslag på att vi initierar en ungdomsstyrelse i Södertörn som jobbar fram idéer till vår styrelse från ungdomarna, så att vi vet bättre vad de önskar få ut av sin förening.

Kostnaderna för den planerade tillbyggnaden av Farstanäset blir så höga att vi måste göra ett omtag och se om vi kan hitta nya vägar. Vi får inte bidrag i den omfattning vi behöver. Göran pratar med Kalle Högberg om alternativa byggsätt, samt tar förnyad kontakt med idrottsförvaltningen.

Göran skriver utkast till inbjudan till Peter Ahlström, stabschef Stockholms stad, som hanterar frågan om föreningar som ligger på gränsen mellan olika kommuner. Vi hoppas att han kan komma ut och se vilken fantastisk verksamhet vi har för ungdomar i vår närmiljö, oavsett vilken kommun de bor i. Senast sista oktober vill ha fått en reaktion på frågan, så att vi inte drabbas av samma problem kommande år när vi söker LOK-stöd eller andra stöd.

Skribent: Helena Berglind

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info